Menu Sluiten

Innovation Community

DIC

Dyna Innovation Community

DynaGroup is door de jaren heen gegroeid door met haar opdrachtgevers mee te denken en altijd vooruit te lopen op de markt door na te denken over innovatieve concepten. Binnen de DynaGroup zit een hoop innovatiekracht en om deze krachten te bundelen heeft DynaGroup de Dyna Innovation Community opgericht.

De Dyna Innovation Community is een speciaal onderdeel van de DynaGroup organisatie waarbij een core team in combinatie met een variërend team van Dyna medewerkers, los van de Dyna organisatie, business units en dagelijkse werkzaamheden, strong2gether nadenken en werken aan innovatieve projecten, services en markten. Dit team heeft als doel om innovatie op verschillende thema’s in de organisatie te laten landen.

De Dyna Innovation Community werkt aan een vijftal thema’s, technology, business opportunities, Corporate Social Responsibility, Dyna Fans en Employee Engagement. Vanuit deze thema’s wordt nagedacht over slimme oplossingen die DynaGroup in haar dagelijkse business kan implementeren. Naast deze innovatie projecten die vanuit de interne Dyna organisatie worden georganiseerd, kijkt de Innovation Community ook van buiten naar binnen. Samen met opdrachtgevers, fabrikanten en partners worden ideation en innovatie sessies georganiseerd om samen verder te groeien, hierin wordt DynaGroup regelmatig ondersteund door bpost Futurelab.

Let’s innovate!

Bekijk hier het filmpje dat gemaakt is tijdens de kick-off van de Dyna Innovation Community op het Strijp S terrein in Eindhoven.

DynaGroup blijft innoveren

Ondertussen schrijven wij verder aan ons verhaal. Wil jij samen met DynaGroup werken aan toekomstgerichte oplossingen?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?