Menu Sluiten

Onze Business Units

DynaGroup_Slider1

DynaGroup: Samen creëren we innovatieve oplossingen en zorgen we voor de ultieme klantbeleving

DynaGroup_Slider2

Dynafix: Ontzorgt in aftersales

Slider_E-commerce

Dynalogic: Meer dan bezorgen

DynaGroup_Slider4

Dynasure: 100% met zorg voor u onderweg

DynaGroup_Slider5

Dynalinq: Slimme IT-oplossingen die u vooruithelpen

DynaGroup

Van het repareren van smartphones en het aan huis bezorgen van paspoorten tot het installeren van wasmachines: DynaGroup ontzorgt de klant met slimme oplossingen. Onze organisatie bestaat uit vijf business units die elkaar aanvullen, ieder vanuit hun eigen specialisatie. Ruim 2.000 betrokken medewerkers, verdeeld over 9 vestigingen in de Benelux, werken dag in dag uit samen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Dynafix

Het screenen, repareren en reviseren van complexe consumentenelektronica zoals smartphones, tablets, laptops, drones en koffiemachines kun je met een gerust hart aan Dynafix overlaten. Dit doen we in één van onze reparatiecentra in de Benelux of via Dynafix Onsite, bij de klant op locatie. De diensten van deze onsite tak bestaan uit het op locatie  monteren, installeren, repareren en onderhouden van producten die technische kennis vereisen. Van keukenapparatuur tot televisies bij de mensen thuis en van koffiemachines in de horeca tot printers op kantoor.

Dynafix, Benelux marktleider in after sales services.

Dynalogic

Als full-service bezorgspecialist zijn we het verlengstuk van succesvolle bedrijven en vergroten we de waarde van het bestelde product. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door (kostbare) producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Bovendien monteren en installeren we de bestelde producten vakkundig en gaan we niet eerder weg voordat we alles hebben uitgelegd. Of het nu om een fles wijn, wasmachine of bankstel gaat, onze bezorgspecialisten zijn van alle markten thuis, dus ook in het uitvoeren van een identiteitscheck of leeftijdscontrole. Bij levering van grotere producten (koelkasten of wasmachines) zetten we twee bezorgers in. Eventuele oude producten en verpakkingsmaterialen worden gelijk meegenomen.

Dit is meer dan bezorgen. Dit is bezorgen afgestemd op de wensen van de klant. En daar wordt iederéén blij van!

Dynasure

Dynasure is dé specialist op het gebied van duurzame, veilig en betrouwbare dienstverlening voor overheden, banken en verzekeraars. Deze business unit bestaat uit twee onderdelen: Dynasure Insurance en Dynasure Safe & Secure.

Bij Dynasure Insurance leveren we backoffice-diensten aan verzekeraars. Wij nemen het volledige verzekeringsproces uit handen. Denk aan claimafhandeling, polismanagement en gespecialiseerde callcenterdiensten.

Dynasure Safe & Secure is gespecialiseerd in het veilig en betrouwbaar bezorgen van waardevolle documenten voor overheden, banken en verzekeraars. Zo bezorgen we (op het gewenste moment en op de gewenste locatie) paspoorten en/of identificatiekaarten door heel Nederland en zorgen we voor contractenafhandeling bij de klant aan huis.

Dynalinq

Dynalinq is onze eigen IT-specialist die alle business units van DynaGroup ondersteunt. Hier bedenken, ontwerpen en ontwikkelen onze IT-specialisten slimme oplossingen met een minimum aan marktintroductietijd.

We ontwerpen onder meer effectieve workflow-applicaties en vernieuwende apps. We zijn in staat om de supply chain van onze klanten verder te optimaliseren en zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van alle IT-platformen binnen DynaGroup.

Dynafresh

Dynafresh is dé specialist voor gekoelde en bevroren levensmiddelen. We ontzorgen de klant volledig. Met ons uniek transportnetwerk van busjes die koelen of vriezen, versturen we de pakketten tot in de keuken van de klant. 

We bieden een compleet logistiek pakket aan (e-fulfilment). Van het verpakken en versturen van pakketten tot een dijk van een transportplanning. Bovendien adviseren wij onze klanten over de meest uiteenlopende zaken. Wij zijn daarmee het verlengstuk van (de logistieke afdeling van) horecaketens, retailers, cateraars, importeurs en producenten. Dynafesh: alles draait om afspraken nakomen en de kwaliteit borgen.

Interesse in een vacature? Neem contact op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?