Menu Sluiten

Home

Onze collega’s

Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving. Je collega’s zijn net als jij gedreven en gemotiveerd en er is volop ruimte voor zelfstandigheid, groei en ontwikkeling.

Onze vacatures

Als dynamisch en innovatief bedrijf zijn we constant op zoek naar nieuw talent. En jij? Jij krijgt de kans om te groeien en het beste uit jezelf en je carrière te halen. Bekijk onze vacatures en vind jouw toekomstige baan bij DynaGroup. Niet gevonden wat je zocht, maar wel interesse? Neem dan contact met ons op.

Onze geschiedenis

Hoe anders was het in 1995, toen de kiem van DynaGroup werd gelegd. Graag nemen we je mee in ons verhaal.

Ons verhaal

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen van paspoorten: DynaGroup ontzorgt u met slimme oplossingen. Onze organisatie bestaat uit vijf businessunits die elkaar aanvullen, ieder vanuit hun eigen specialisatie. We hebben tien vestigingen in de Benelux, waar dagelijks ruim 2000 betrokken medewerkers samenwerken om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

> 2000

medewerkers

> 100

klanten

Award

winnaar

10

locaties in de Benelux

Onze values

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.
Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken” met onze mensen en met de klant en daardoor win-win situaties te creëren voor elke uitdaging die er is in onze omgeving.

Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor zowel succes als teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen.

We are moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op


    Plaats hier uw CV (optioneel)