Menu Sluiten

Werken in ons reparatiecentrum

DynaGroup slider

Werken in ons reparatiecentrum

Onze meest voorkomende vacatures in ons reparatiecentrum

Repair technician

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan en ben je technisch onderlegt? In de functie van repair technician baan ben je verantwoordelijk voor het repareren van onder andere smartphones, smartwatches, elektrische steps, koffiemachines, tablets etc.

Het reparatieproces is onderverdeeld op basis van product, merk en/of model. Wij leiden jou op zodat jij vakkundig aan de slag kunt met jouw eerste reparaties. Bekijk hieronder of wij een vacature voor repair technician hebben openstaan.

Orderpicker

Als orderpicker assisteer jij de repair technicians zodat zij snel en efficiënt een defect toestel kunnen repareren. De functie bestaat uit het picken van orders van en naar het Spareparts Warehouse in Nuth. Jij levert de juiste onderdelen aan bij de repair technician. Denk aan een nieuw beeldscherm voor een smartphone of nieuwe schroefjes voor een smartwatch. Jij verwerkt de administratieve handelingen in onze systemen. Bekijk hieronder of wij een vacature voor Orderpicker hebben openstaan.

orderpicker

Screener

In deze baan ben je verantwoordelijk voor de screening van de toestellen. In deze functie beoordeel jij of het toestel onder de garantie valt en zorg je voor de juiste afhandeling van het toestel.

Je bent in staat om de klacht van een toestel te constateren en beoordeelt of het toestel onder de garantievoorwaarden valt, denk hierbij aan controleren van valschade, waterschade of gewerkt door derden.
Regelmatig volg je een training waardoor je gecertificeerd blijft. Tijdens het proces kan het voorkomen dat er ter plekke een reparatie plaats moet vinden. Ook test je of de juiste software geïnstalleerd is en indien nodig pas je deze aan.

Bekijk hieronder of wij een vacature voor Screener hebben openstaan.

 

screener
Zoeken
Uw selectie