Menu Sluiten

Werken in de logistiek

DynaGroup slider

Werken in de logistiek

Onze meest voorkomende vacatures in de logistiek

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de orders (groot en klein) in een van onze logistieke hubs. Voor de echte aanpakkers! Ben jij dit?

Als logistiek medewerker werk je in een ploegensysteem. Je team bestaat uit ongeveer 10-15 hardwerkende mannen en vrouwen die dagelijks op een veilige manier alle pakketten sorteren. Je rijdt met de elektrische palletwagen door het magazijn en scant de producten met de handscanner. Je zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn en dat de retour producten weer op de juiste manier in onze Hub opgeslagen worden. Bekijk hieronder of wij een logistieke medewerker vacature hebben openstaan.

Coördinator logistiek

Als Coördinator vragen we je om veel balletjes tegelijkertijd in de lucht te houden, met als hoogtepunt de sortering. Uiteraard verwachten we van je dat je dit proces vlekkeloos laat verlopen, terwijl je de kwaliteit en productiviteit handhaaft en het liefst zelfs verbetert!

Ben jij iemand die in een dynamische omgeving orde weet te houden, het team aanstuurt en zelf ook meewerkt op de vloer? Bekijk hieronder of wij een Coördinator vacature hebben openstaan.

Chauffeurssupport medewerker

Van de ochtend tot de avond begeleid je de chauffeurs tijdens de route. Jij ontvangt de chauffeurs op het depot, voert telefonische gesprekken, monitort de routes en daarnaast houd jij je ook bezig met administratieve taken. Je hebt een positieve en stimulerende houding naar de chauffeurs, maar durft ze ook aan te pakken wanneer dat nodig is. Geen dag is het zelfde, want samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat er met de beste service wordt geleverd.

Ben jij communicatief sterk, kun je snel schakelen, denk jij in oplossingen en sta jij stevig in je schoenen? Sta je bekend om jouw persoonlijkheid en ga je een confrontatie niet uit de weg? Dan zoeken wij jou voor onze afdeling chauffeurssupport! Bekijk hieronder of wij een Chauffeurssupport medewerker vacature hebben openstaan.

Transport planner

Je onderhoudt effectief contact met onze vervoerders en lost vraagstukken direct met ze op of, indien gewenst, betrek je jouw teamleden hierbij. Je rapporteert aan de teamleider en draagt 1x per maand bij aan een brainstormsessie met het team. Aan het einde van je dag draag je jouw werkzaamheden over aan je collega’s en praat je ze bij over lopende zaken.

Gedurende de avondplanning, waar je 1x in de 3 weken in zit ben je verantwoordelijk voor een efficiënte planning en het verzorgen van mooie routes voor de volgende dag. Hierin ga je aan de slag met de planning software en werk je met 2 andere collega’s samen om ervoor te zorgen dat onze klanten de volgende dag fans van ons zijn. Bekijk hieronder of wij een Transport planner vacature hebben openstaan.

Zoeken
Uw selectie