Menu Sluiten

Werken in ons kantoor

DynaGroup slider

Werken in ons kantoor

Onze meest voorkomende vacatures in ons kantoor

HR officer

Ben jij op zoek naar een operationele HR rol in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar een HR officer zoals jij! Solliciteer direct op deze veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de HR processen binnen ‘jullie’ Business Unit.

Je bent de sparringspartner van de managers, adviseert, draagt zorg voor juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, levert een bijdrage aan het optimaliseren van het HR beleid en helpt actief mee om van onze medewerkers fans te maken. Je werkt samen met jouw collega op de vestiging, maar tevens in een veelzijdig groter HR team.

Business development manager

Als Business Development Manager is jouw opdracht het vergroten van de marktpositie van Dyna. Je denkt strategisch en tactisch en bent in staat van prospects nieuwe klanten te maken. Het geeft jou de ultieme kick om klanten te enthousiasmeren over onze nieuwe logistieke diensten. Je bent een businesspartner voor onze klanten en het managementteam op het hoogste niveau. Je onderzoekt de markt- en klantbehoeften en ziet groei en sales kansen sneller dan anderen en speelt hier adequaat op in.

Wil jij graag werken in een innovatieve dynamische organisatie en heb jij ruime ervaring en kennis van E-commerce in Nederland en België? Bekijk snel hieronder de vacatures.

BD

Data analist

Als data analist bij Dynagroup maak je deel uit van het Center of Excellence (CoE). Het CoE houdt zich voornamelijk bezig met strategische projecten om de organisatie klaar te maken voor de toekomst. Zo simuleren we de beste locatie voor ons nieuwe depot, verbeteren we bestaande processen & systemen en borgen we de kwaliteit.

Als Data analist maak je deel uit van het Reporting, BI & Pricing team. Het maken van analyses voor onze business units of onze klanten is iets waar jij energie van krijgt. Ook zal je je bezighouden met het maken van rapportages en dashboards voor afdelingen zoals hr, sales en finance. Ook kom je met verbetervoorstellen die je onderbouwt met feiten uit de door jou gemaakte analyses.

Wil jij graag werken in een innovatieve dynamische organisatie en heb jij ruime ervaring en kennis met data? Bekijk snel hieronder de vacatures.

Zoeken
Uw selectie