Menu Sluiten

Onze Values

DynaGroup slider

Onze values

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.
Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken” met onze mensen en met de klant en daardoor win-win situaties te creëren voor elke uitdaging die er is in onze omgeving.

Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor zowel succes als teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen. We are moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

Engage now

Wij zijn betrokken bij onze mensen, onze klanten en de maatschappij. De verbondenheid en het samen nastreven van dezelfde doelen vinden we erg belangrijk.

Onze mensen voelen zich met DynaGroup verbonden. Iedereen neemt verantwoordelijkheid voor zowel succes als teleurstellingen.

Onze klanten, groot en klein, weten dat ze op nummer 1 staan. Dit komt omdat we ons betrokken voelen bij hun doelen en voor hen door het vuur gaan.

Medewerkers en klanten kunnen zich identificeren met DynaGroup en dat waarderen wij. Tenslotte zijn zij het die bijdragen aan het succes van DynaGroup!

We bouwen aan duurzame relaties met onze medewerkers en klanten. We werken optimaal samen en proberen elkaar iedere dag een stukje beter te maken. We hechten waarde aan goede contacten en voelen ons persoonlijk betrokken.

Strong2gether

Wij geloven in groei door intensieve samenwerking. Een goede samenwerking is van doorslaggevend belang voor het behalen van goede resultaten. Onze medewerkers zoeken elkaar op en werken – ook afdelings- of business unit overstijgend – nauw samen opdat we nóg beter worden en win-win situaties creëren voor de uitdagingen in onze omgeving. Niet zo gek dus dat samenwerking een belangrijk onderdeel van onze strategie is. Wij bouwen Strong2gether aan de verdere groei van DynaGroup. Al onze business units zijn uniek maar Strong2gether. Alle kwaliteiten komen samen waardoor samenwerking nog meer inhoud krijgt. We versterken elkaar om de klant volledig te ontzorgen.

Strong2gether betekent ook een intensieve samenwerking met onze klanten. Samen bekijken we wat de behoeftes zijn. Vervolgens zoeken we samen met de klant naar de beste oplossing opdat we hun dienstverlening en klantervaring nog verder kunnen verbeteren.

Dare to grow

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

Wij zijn een innoverend bedrijf en houden van uitdaging. We gaan voor groei in de breedste zin van het woord. We willen en durven te groeien als bedrijf en nemen onze mensen en klanten daarin mee. Iedereen krijgt de kans om het beste uit zichzelf te halen, te groeien …. als je maar durft. DynaGroup ondersteunt, stimuleert en coacht je opdat jij je professionele en persoonlijke doelstellingen realiseert. Jouw succes is ons succes. Durf daarom te innoveren, pionieren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Lead by example

Wees een rolmodel, dat geldt voor iedereen – van de werkvloer tot in het management.

Door een voorbeeld voor elkaar te zijn, inspireren we elkaar en halen we het beste uit onszelf. Dat werkt veel beter dan mensen zeggen wat ze wel of juist niet moeten doen.

Goed voorbeeld doet volgen, dus coach elkaar, steek je nek uit, vier de successen en neem verantwoordelijkheid voor teleurstellingen.