Menu Sluiten

Onze Collega’s

DynaGroup slider

Onze Collega’s

DynaGroup is een dynamisch en innovatief bedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt voor de klant en voor elkaar. Geen dag is hetzelfde bij DynaGroup. Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving. Je ruim 2200 collega’s zijn net zo gedreven en gemotiveerd als jij en er is volop ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, groei en ontwikkeling.

Diversity is a strength. Met vijf verschillende business units is de diversiteit duidelijk merkbaar. DynaGroup heeft dan ook veel verschillende functies. Van koeriers tot accountmanagers, van callcentermedewerkers tot reparateurs, van facility manager tot general manager. Divers en toch met één doel voor ogen: van iedere klant een fan maken.

Nergens is de teamspirit zo sterk als bij ons. We werken hard, geven net dat beetje extra en bouwen daarbij op elkaars talenten. We hebben belangstelling voor elkaar, vieren de successen en delen teleurstellingen. Teamwork en onderling respect zijn sleutelbegrippen waar wij veel waarde aan hechten.

Hoofdkantoor
gevestigd in Nuth

10
V
estigingen in de Benelux

16
Verschillende nationaliteiten

34
Gemiddelde leeftijd

1550
Medewerkers bij Dynalogic

2175
Medewerkers bij DynaGroup

Collega’s aan het woord

Roy Paffen – Recruiter

Waarom ben jij bij Dyna komen werken?
Ik ben bij Dyna komen werken vanwege de vrijheid die geboden wordt in het uitvoeren van de functie. Daarnaast staat de cultuur binnen Dyna mij aan. Ik heb vanaf dag 1 al het gevoel gehad bij de Dynafamilie te horen en dit is nog steeds het geval.

Wat vind je leuk aan je werkzaamheden?
Het leukste aan mijn werkzaamheden als recruiter vind ik dat geen dag hetzelfde is. Werken bij Dyna betekent elke dag nieuwe leuke uitdagingen. Dat is wat het werken bij Dynagroup voor mij zo leuk maakt.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
De sfeer binnen het team is echt super! Er is altijd ruimte voor een grapje of een informeel gesprek. Echter wordt er ook keihard gewerkt om onze doelen samen te kunnen realiseren.  Voor mij een perfecte match tussen formeel in informeel in het team! 

Roy Paffen

Sander Maschino – IT Officer Support

Waarom ben jij bij Dyna komen werken?
Ik werk al 16 jaar bij Dyna, Dyna is een bedrijf waar je kunt groeien als je dat zelf wilt. Je kan jezelf ontwikkelen, je krijgt kansen, word betrokken op veel vlakken. Kortom een bedrijf voor de toekomst.

Wat vind je leuk aan je werkzaamheden?
Ik heb bijna 6 maanden geleden de overstap naar IT gemaakt wat mij persoonlijk heel veel vreugde heeft gebracht, ik heb altijd die affiniteit gehad en nu ik deze kans krijg maakt mij heel gelukkig. Elke dag leer ik veel, elke dag is verschillend, ik kom daardoor ook elke dag met een glimlach na mijn werk.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
We hebben een leuk team, iedereen staat voor elkaar klaar wanneer nodig. De sfeer is goed, er word gelachen maar ook doorgewerkt wanneer het druk is. We hebben een sterk team die niet alleen issues oplost maar ook een team die innovatief is en blijft nadenken over alle processen.

Sander Mashino

Michael Verschuren – Logistiek medewerker

Waarom ben je bij Dyna komen werken?
Ik kom uit de horeca, en wilde in de logistiek gaan werken en Dynalogic sprak me aan omdat het fysiek werk is. Het is een nieuw bedrijf dus je helpt het mee opbouwen (leuke uitdaging).

Wat vind je leuk aan je werkzaamheden?
Het is lekker fysiek werk en een dag is nooit hetzelfde, dat maakt het leuk en niet saai. Je krijgt hier doorgroeimogelijkheden en cursussen.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
We hebben een goed werkend team en het is gezellig, is het druk dan wordt er flink doorgewerkt. We hebben een multicultureel team elke persoon is anders maar het klikt super.

Birgil Us – Chauffeurssupport medewerker

Waarom ben je bij Dyna komen werken?
Ik vond het een uitdagende vacature, ook omdat het nog een groeiende bedrijf was, en nog pas was opgestart.

Wat vind je leuk aan je werkzaamheden?
Dat geen dag het zelfde is, er is altijd afwisseling.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
Gezellig, druk, familie!

Daniëlle de Bie – HR Officer

Waarom ben je bij Dyna komen werken?
De veelzijdigheid van de werkzaamheden binnen de rol van HR Officer spraken mij direct aan.  Als HR Officer ben je verantwoordelijk over allerhande HR-onderwerpen (in-, door en uitstroom). Je ben zelfstandig aan het werk maar je werkt ook samen met je collega’s aan het HR-beleid en de uitvoering daarvan. Zo ben ik verantwoordelijk voor depot Breda en heb ik landelijk een aantal HR-collega’s waarmee ik samenwerk. Daarnaast leek het me leuk om in de logistieke sector werkzaam te zijn.

Wat vindt je leuk aan je werkzaamheden?
Je adviseert, gevraagd en ongevraagd het management, ontwikkelt mede het HR-beleid en zorgt voor een goede uitvoering van het HR-beleid. Ook vind ik het leuk om voor projecten buiten mijn eigen depot op andere locaties te komen. Met name de afwisseling in het werk is leuk! Je werkt ook met diverse mensen.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
Zowel in mijn HR-team als in het managementteam van Breda hangt een goede werksfeer! Het voelt open, veilig en vertrouwd. Ik ervaar een prettige samenwerking. We luisteren naar elkaar en helpen elkaar. Je voelt je gewaardeerd en daarnaast wordt er regelmatig een activiteit of een vrijdagmiddagborrel georganiseerd!

Björn Broer – Software Engineer

Waarom ben je bij Dyna komen werken?
Na aangenomen te zijn kreeg ik meteen de kans om verbeteringen aan te brengen aan verschillende platformen. Ik zag ontzettend veel kansen om mijn kennis en intermenselijke houding te verbeteren en ik kreeg genoeg ruimte om mijn creatieve brein te werk te laten gaan.

Wat vind je leuk aan je werkzaamheden?
Waar ik het meeste genot uit haal is ervoor te zorgen dat de eisen en wensen van de klant zo goed als mogelijk worden verwezenlijkt. Ik ben de brug tussen het technische jargon en de klant. Met mijn hulp zorg ik dat we samen tot de beste oplossing komen.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
Er is nooit een saaie dag. We praten over allerlei werk- en niet werk-gerelateerde onderwerpen door de dag. Ook buiten het team zorgen we voor genoeg sfeer. Andere personen van de afdeling betrekken zich tot de gesprekken, waardoor het echt als een eenheid voelt.

Belinda van Horn – Receptioniste/Callcenter

Waarom ben jij bij Dyna komen werken?
Ik ben nu 6 jaar werkzaam voor Dyna, Dyna is een groot bedrijf waar veel doorgroei mogelijkheden zijn.

Wat vind je leuk aan je werkzaamheden?
6 jaar geleden ben ik begonnen als callcentermedewerkster en 2 jaar geleden heb ik de doorgroei gemaakt als receptioniste bij Dyna in combinatie met het callcenter. Het is leuk en dankbaar werk , geen dag is hetzelfde. Iedereen weet hoe vervelend het is als je telefoon kapot is, wij bieden de klanten een oplossing, en zijn dan ook een zeer uitgebreide klantenservice om vragen te beantwoorden.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen je team?
We hebben een leuk en gezellig team. Iedereen is altijd wel in voor een praatje of een grapje maar zodra het druk is word er ook doorgewerkt. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar daar waar nodig is.

Belinda van Horn