Menu Sluiten

Onze Collega’s

Onze Collega’s

DynaGroup is een dynamisch en innovatief bedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt voor de klant en voor elkaar. Geen dag is hetzelfde bij DynaGroup. Je werkt in een hecht team binnen een dynamische omgeving. Je ruim 2000 collega’s zijn net zo gedreven en gemotiveerd als jij en er is volop ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, groei en ontwikkeling.

Diversity is a strength. Met vijf verschillende business units is de diversiteit duidelijk merkbaar. DynaGroup heeft dan ook veel verschillende functies. Van koeriers tot accountmanagers, van callcentermedewerkers tot reparateurs, van facility manager tot general manager. Divers en toch met één doel voor ogen: van iedere klant een fan maken.

Nergens is de teamspirit zo sterk als bij ons. We werken hard, geven net dat beetje extra en bouwen daarbij op elkaars talenten. We hebben belangstelling voor elkaar, vieren de successen en delen teleurstellingen. Teamwork en onderling respect zijn sleutelbegrippen waar wij veel waarde aan hechten.

Print

34
Gemiddelde leeftijd

Print

16
Nationaliteiten

Print

5
Business units

Print

10
Locaties in de Benelux