Menu Sluiten

Werken in de IT

DynaGroup slider

Werken in de IT

Onze meest voorkomende vacatures in de IT

Developer

Als webdeveloper werk je in een klein team dat onze eigen gebouwde webapplicaties ontwerpt en ontwikkelt. Het is jouw missie om bij te dragen aan de systeemarchitectuur en het softwareontwerp met een duidelijke focus op kwaliteit én schaalbaarheid.

Wordt jij warm van het bouwen aan innovatieve oplossingen en het overwinnen van uitdagingen in de wereld van Supply Chain oplossingen, After Sales Services en E-commerce services? Ben jij die gemotiveerde en hardwerkende webdeveloper die binnenkort  ons webteam komt versterken? Bekijk hieronder of wij openstaande developer vacatures hebben openstaan.

 

Developer

IT Business analist

Als IT Business Analist haal jij je plezier uit het schakelen tussen de wensen van de business en de mogelijkheden binnen ons software landschap. Daarbij vindt jij het leuk om de leiding te nemen over de intake van een gewenste ontwikkeling en de wensen en eisen vast te leggen in onze BPM tooling en te vertalen naar user stories voor onze developers.

Wil jij helpen het verschil te maken als bemiddelaar, verbinder en ambassadeur van onze bestaande en nieuwe oplossingen, bekijk snel hieronder of wij openstaande vacatures hebben voor de functie IT Business analist.

Business analist

IT support medewerker

Het IT Operations Team is het gezicht binnen onze (IT) organisatie en waar nodig geven wij te allen tijde ondersteuning aan verschillende interne alsook externe klanten.

Indruk en het gevoel dat wij weergeven aan onze klanten, hangt sterk af hoe we met onze Business (Units) communiceren. Door hier de juiste aandacht te besteden (lees: communicatie /gastvrijheid/ servicegerichtheid) zal dit tot het versterken/ verbeteren van de SLA’s % en de NPS-Score.

Bekijk hieronder of wij een vacature voor IT Support hebben openstaan.

IT Support
Zoeken
Uw selectie