Menu Sluiten

Over ons

Ons verhaal

DynaGroup is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1995. Als snel onderscheidde de kleine start-up, die telecomapparatuur repareerde, zich door een pro-actieve en klantgerichte werkwijze. In 2003 veranderde de start-up in Dynafix, inmiddels al jaren een aftersales service marktleider voor zowel B2C als B2B in de Benelux.

Het vervoer van defecte producten van en naar de klant ging echter niet snel genoeg voor Dynafix. Daarom besloten we in 2007 een eigen logistieke dienstverlener te starten: Dynalogic. Als full-service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven, vergroot Dynalogic nu de waarde van het bestelde product. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen.

Onze business units worden sinds 2015 op technisch en IT-gebied ondersteund door Dynalinq, onze eigen IT-specialist.

Verzekeraars rekenen we al jaren tot onze vaste klanten. Om hen naast reparaties en logistiek dienstverlening nog verder te kunnen ontzorgen, zijn we vanuit een gespecialiseerd callcenter gestart met de afhandeling van claims en het managen van de polisdatabase voor verzekeraars. Dit leidde in 2010 tot de oprichting van een derde business unit: Dynasure.

In 2017 is DynaGroup is onderdeel geworden van het Belgische bpost. Met deze krachtenbundeling kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze groei-ambities binnen en buiten de Benelux sneller realiseren.

De jongste telg binnen de DynaGroup-familie is Leen Menken. Leen Menken is gespecialiseerd in temperatuur gereguleerde opslag en bezorging van voedingsmiddelen.

Vanuit onze gedachtegoed “We Are Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen

Wij geloven in groei door intensief “Samen te Werken” en daardoor win-win situaties te creëren voor elke uitdaging in onze omgeving. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor zowel succes als teleurstellingen. Voorbeeldgedrag versterkt de effectiviteit van onze samenwerkingen.

Interesse in een vacature? Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?